Kosava Ticaret ve Yatırım Heyeti ile Toplantı

Sayin Üyemiz,

Kosova Türkiye Ticaret Odasi (KTTO), Kosova Ekonomi Odasi (OEK) ve Kosova’ daki Amerikan Ticaret Odasi (Amcham) isbirliginde 26-29 Kasim 2014 tarihleri arasinda bir is heyeti ile birlikte Türkiye’ye bir ziyaret gerçeklestirmeyi planlamaktadir.

Bu kapsamda, 27 Kasim 2014 tarihinde Birligimiz Sosyal Tesisler 1-2-3 nolu salonlarinda Kosova Ticaret ve Yatinm. Heyeti ile bir toplanti gerçeklestirilecektir. Toplantinin ardindan ise, arzu eden firmalarimiz, katilimci Kosovali firmalar ile ikili görüsmeler gerçeklestirebilecektir. Kosova tarafindan katilacak ithalatçipozisyonundaki firmalar, ikili is görüsmeleri çerçevesinde firmal arimizinihracatlarinin gelistirilmesi ve yatirim firsatlari sunmasi açisindan önemlidir. Bu bakimdan söz konusu görüsmelerin Türk firmalarimiza fayda saglayacagi öngörülmektedir.

Kosova’dan katilim saglamasi beklenen firmalarin listesi ve faaliyet alanlarina dair bilgiler TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr» “Hizmetler/Uluslararasi Is Imkânlan-Yurt Içi Etkinlikler” bölümünde yer almaktadir. Söz konusu ekinligin programi TOBB websitesinde bilahare duyurulacaktir.

Ikili görüsme gerçeklestirecek firmalarimizin, görüsme gerçeklestirmek istedikleri Kosovali firmayi belirtip, ekte ve web sitemizde yer alan katilim formunu eksiksiz bir sekilde doldurarak Birligimize e-posta yoluyla (gulsen.kocabas@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir. Adli görüsme listesi, ulasan e-posta sirasina göre olusturulacaktir.

Saygilarimizla bilgilerinize sunariz.