Türk-İran İş Konseyi IX: Ortak Toplantısı

Dis Ekonomik Iliskiler Kurulu’ndan aldigimiz bir yazida, Türk-Iran Is Konseyi IX. Ortak Toplantisi, 5 Ekim 2009 tarihinde Istanbul Grand Cevahir Otel’de gerçeklestirilecektir.

Toplantiya Iran Maliye Bakani Seyid Shemsettin Huseyni’nin de katilimi öngörülmektedir.

Söz konusu toplantiya katilacak Iranli firmalarin amaci, Türk firmalari ile ortakliklar kurmaktir. Iran son dönemde ülkeye yabanci sermye çekmek amaciyla yeni bir hamle baslatmistir.

Türk özel sektörü ile özellikle teknoloji transferi ve ortak sanayi yatirimlari konularinda isbirligi yapmak isteyen Iranli firmalarin katilacagi söz konusu toplantida, “Gida ve Gida Isleme Alaninda Isbirligi, Deri ve Tekstil Alanlarinda Isbirligi, Turizm Alaninda Isbirligi” konularinda paralel oturumlar düzenlenmesi öngörülmektedir. Oturumlarin yani sira firmalar arasi ikili görüsmeler de gerçeklestirilecektir.

Anilan toplantiya katilmak istendigi takdirde ekte yer alan katilim formunun eksiksiz bir sekilde doldurularak, formu 100 TL katilim ücretinin DEIK Türk Ortadogu Is Konseyleri adina Is Bankasi Beyoglu Subesi (Sube Kodu: 1011) 1701530 No’lu TL hesabina yatirildigini gösteren ödeme dekontu ile birlikte en geç 1 Ekim 2009 tarihine kadar DEIK’e (Ilgili Kisi:Akin Diblan / Tel:0.212.3395028 /Fax:0.212.2703092 / E-Posta: adiblan@deik.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

KATILIM FORMU www.izto.org.tr/NR/rdonlyres/B02CBD9C-CA37-4FED-83EA-04DEBFB5742C/12988/katilimformub.doc

TASLAK PROGRAM http://www.izto.org.tr/NR/rdonlyres/B02CBD9C-CA37-4FED-83EA-04DEBFB5742C/12989/Taslakprogram.doc